Alla inlägg under september 2007

Av Hanna - 20 september 2007 10:21

Nu sitter jag på skolan och har nyss varit på informationen på körskolan som jag ska plugga denna höst. Jadu, det går nog bra men det kommer bli liksom... jävligt mycket arbete. Men man klarar det. Jag tror det.


Jag har verkligen inte mått så bra på sistonde. Varje morgon har jag vaknat med en extremt obehaglig känsla i magen som säger "jag vill inte gå upp, jag orkar inte det.. vill inte gå till skolan" och jag har varit hur deppad som helst. Skolarbetet går väl bra men det är så TRÅKIGT och så himla JOBBIGT med historia. Fattar inte hur jag ska kunna gå igenom det. Dessutom har jag fett höga krav på mig själv vilket har lett till en hemsk sak och allt har bara varit rent ut sagt åt helvete. Det är tur att det finns så underbara människor som får en att bli glad igen. Tobbe, Paulina, Camilla, Ida, Maja, Frida, Anna.. ja och några fler. När man får prata med dessa underbara människor så är det som om allt är bra igen. Fast ibland kommer ju de där hemska känslorna upp igen. Och då suger allt.


Jag kommer gå på rätt många fester framöver. En fest nu på lördag nere hos min granne Camilla <3 :) Hennes far fyller 50 bast och det är storfest. Skitkul! Och sen nästa fredag ska en av mina kompisar ha en födelsedagsfest tillsammans med hennes kompis så det blir också askul! :D verkligen! Värsta feta partajjet! :D ;) Säger inte namnet av olika anledningar. Jag tror hon förstår varför också! :) Och dagen efter min kompis ferre så är det en till fest som jag inte tänker yttra mig ett skit om eftersom det är ganska hemligt ;) jag hoppas på att få komma iallafall, för sedan jag hörde om den i somras har jag sett fram emot att få vara där tillsammans med dom fantastiska människorna! :)


Igår fick Hääänni kläder. En jacka, skor och sist men inte minst - HÄÄNNI KÖPTE EN DATOR!!! :D En efterlängtad MacBook som är helt fantalastisk! :D Jag blir glad bara av att se på den. Så vit och fin och formidabel! :D Fatta vilket bra tidsfördriv påväg upp till mormor och morfar också! Liksom sitta och se på dvd-filmer i bilen. Såna där filmer man har hemma som man aldrig har sett innan. Usch vad roligt. Verkligen.


Jag tycker så synd om min lilla korv. Tobbe. Han är sjuk med 38.5 graders feber och förkyld som bara den :( Idag skulle han ha haft brännboll med sin klass och det hade han sett framemot hela året. Stackarn.. verkligen! :( Puss på dig, om du skulle råka se detta Tobbe ;)


Igår fick jag och Maja skäll av en jävla tant. Jag ska berätta hur det gick till in i minsta detalj:

Hanna och Maja var på Ica för att ta några gratistuggummin. De stod vid godishyllan och skrattade sådär som två vänner brukar göra ibland. De hade roligt. De kände att en tant stod och tittade på dem och nervositeten la sig över dem litegrann. Plötsligt tar tanten sin vagn och kör in i Maja med vilje.

- Oj... förlååååt, säger hon med tillgjord röst.

Hanna blir svinförbannad och börjar gapskratta för hon vet inte vad hon ska göra med ilskan.

- Men ooj vad sur man får vara då, säger hon och kan nästan inte andas för att hon skrattar så mycket.

Maja ser ledsen ut och går därifrån. Hanna springer efter och lägger en tröstande arm runt hennes axlar.

- Hörru, nu går jag fan och säger till henne, säger Hanna som slutat skratta och känner hur ilskan blossar upp.

De väntar på tanten vid kassorna och när hon står och plockar ihop sina varor så går Hanna fram till tanten.

- Ursäkta? Har du något problem med mig och min kompis eftersom du är så tvungen att köra rätt in i oss?! frågar Hanna sammanbitet.

Tanten ser lite rädd ut men hämtar sig snabbt.

- Men ni är ju så högljudda!!! fräser hon och Hanna ryggar tillbaka.

- Det är vi fan heller, vi har ju bara roligt? Är det nåt fel med det?

- Jag är lite suuur idag, får man inte vara det eller?! säger hon ilsket.

- Kunde du inte har SAGT att vi var högljudda istället för att köra in i oss istället? frågar Hanna irriterat.

- Ähh, ni tror att ni är så himla tuffa ju.., säger tanten och går därifrån.

Hanna går fram till Maja och säger med extrem hög röst:

- Kom Maja!!! Vi går!!! Hon är lite suuuur idag!!

Maja och Hanna lämnar Ica med vreden i deras kroppar.


Sådär. Vi var fan inte alls högljudda. Vi hade KUL. Haha jag säger som Tobbes mamma sa igår; - Hon hade väl för skarp hörsel.


Hanna hatar hemska haggor = sant.

Av Hanna - 17 september 2007 14:14

Ja då var vi här igen då! :)


Helgen var kanon. Förutom söndagen. Kommer till det senare. I fredags hade vi samhällskunskap en heeeel jävla dag. Usch, vad trögt det gick. Verkligen skitjobbigt. Men när dagen var slut så RUSADE jag ner till navet och SLÄNGDE mig på första bästa buss till TOBBEEEE! :) <3 När jag kom fram så kramade jag typ ihjäl han. Vi låg och snackade ett bra tag och sen for vi hem till hans mormor&morfar och hans morbror Ola! :D Så himla roligt att umgås lite och fika rulltårta. Ola hade fyllt år också. Jag fick rita gitarren på Jasmines grattiskort! Haha det var en riktig ära! :D Det var bara lite pinsamt för mig för dagen till ära hade jag tagit på mig ett par grå mjukisbrallor och en blå tröja till för jag trodde vi skulle va hemma hos Tobbe och bara mjuka oss och mysa kvällen ut. Men ack nej. Som tur var så hade både Jasmine och Ida det också. Och dessutom är det ju faktiskt snyggt enligt mig. Grå mjukisbrallor is the shit! :) Synd bara att jag inte tänkte på att dagen efter så skulle jag inte hinna åka hem och byta kläder så jag åkte på fest hos Cajsa med dom kläderna också. Yippi...!


Hursomhelst. Vi var där hos släkten hans och hade verkligen skittrevligt. Dom är så mysiga där! Jag och Jasmine gick ut på balkongen och busvisslade efter fjortisar m.h.a min mobilsignal. Jag kan medge att alla de där fjortisarna var brudar i 13-årsåldern! :D Det var roligt iallafall! Haha när vi skulle åka hem så kramade typ alla varann och det gillar jag. Jag älskar kramar. Det är ett tecken av att man är omtyckt av någon (inte på ett kärleksfullt sätt). Jag och Tobbe somnade vid.. kvart över ett ungefär. Då låg vi och lekte "sanning och utan konsekvens" :P Så det var att man frågade och svarade SKITÄRLIGT. Lite läskigt ibland. Ville inte fråga frågor jag helst ville slippa höra vad svaret var för nåt :P Maahh! Jag vaknade 17 minuter över sju nästa morgon. Fan vad pinsamt. Och jag var ju bara hur trött som helst. Vi gick upp och käkade frulle (vilket var den enda riktiga måltiden jag åt på hela dagen). Vi såg på "Hem till midgård" och myste resten av dagen fram till klockan kvarti två då jag sprang till bussen. Jag hann inte äta lunch heller. Så det var direkt till stan och sen fika med Martiiiin! :) Mysigt att träffa han! Han är hur trevlig som helst. Vi fikade te (han kaffe) och chokladboll (han kladdkaka) på Chocolate house! Vi snackade en timme typ och han for hem med kvart över tre-bussen. Jag väntade på stan en timme. Maja och hennes pappa skulle hämta upp mig :) Vi skulle som sagt hem till Cajsus! :)


Så jag tog mina ben och gick till ICA och köpte godis och sen skulle jag köpa jumbodumbo-ostkrokar som är hur goda som helst. Men dom fanns inte. Så jag gick till Hemköp för att se om det fanns där istället. FAN heller. Så det vart chips och dipp. Naaaaaaajs praaaajs! Maja hade också köpt chips och godis. Yees. Och när vi kom till Cajsa så hade hon bakat chokladbollar.. och köpt chips... :P Så det blev min... ehh... MIDDAG! :P Men det tycker jag inte att mamma ska få veta eftersom hon blir ganska sur på mig då. Tack på förhand alla ni som vill tjalla :) Jag, Cajsaluring och Maja satte oss och käkade framför teven då vi såg Ghost wisperer. Det är riktigt bra faktiskt. Vid halv åtta gick vi till ICA Kvantum Nivrena och jag köpte glassssss! :D Det delade vi på sen när vi kom hem igen. Pssst! Vi genade över E4an. Schhhh! :P Orka gå under liksom.. :P Vi gick in och jag skämde ut mig på ICA. Typ flamsade runt och dansade och typ pratade högt i kön. Det var roligt! :D Vi stack hem igen och fortsatte se. Vid tio-tiden gick vi ut. Det var rätt läskigt. Himlen var stjärnklar och när vi gick förbi ett ställe så såg vi hur de åskade och blixtrade samtidigt en bit längre bort. Sen när vi gick därufrån så slutade det. Huuuuga. <.>


Söndagen var hemsk. Så tråkig och ledsam. Berttar nån annan gång. Jag börjar fan nu! :O Pusshejs! <3

Av Hanna - 13 september 2007 09:24

Ajdå. Jag har tappat en del läsare nu. Jag har heller inte skrivit på ganska så länge. Illa illa. Det har hänt en del tråkiga saker jag helst inte vill skriva här. Det har varit bråk, dåligt självförtroende och jag har mått allmänt dåligt. Men igår hade jag riktigt roligt. Var med Ida Piltan och fikade på Waynes. Och herregud vad vi snackade. Vi snackade oavbrutet i två hela timmar! :D Så himla skönt och så himla roligt att få vara med henne! Hon är en riktig vän minsann! :) <3 Det finns det fler som är, det är inget jag säger nåt om.


Jag har haft skitmycket läxor :( Har jobbat ihjäl mig varje kväll. Och tydligen så är man ful, äckligast i världen och så klär jag mig fult också enligt en viss person. Puss puss på dig med! Det värmde.. inte. Ärligt talat så brast hjärtat där och jag rågrät hela kvällen. Vill inte höra sånt där. Helvete heller. Jag tycker det är nog jobbigt som det är nu.


Ikväll blir det plugg igen. Jag vill inte. Men det kan vara bra att läsa igenom det vi ska hålla på med på samhällskunskapen imorgon hela dagen. :( HELA DAGEN!!! Något trött man blir sen. Ska föresten till Tobbe imorgon också :) <3 längtar halvt ihjäl mig. Det är en vecka sedan vi sågs idag. Det ska bli härligt att träffa älsklingen igen! Jag saknar honom jättemycket. Ska sova där :) Sen på lördag ska jag träffa MARTIN! :D Jätteroligt! Det var aslängesen vi sågs så det ska bli roligt minsann! :) Sen på kvällen så kaaanske jag och Maja ska fara bort på en liten födelsedagsfest hos Cajsus! :D Det kanske blir översovning där också. Skitkul! :D Nej hörni, jag får blogga mer någon annan dag. Ska helt enkelt borsta tänderna och sminka mig nu för att sedan åka till skolan! Ha de bra mina små vänner! Älskar er! <3


Presentation

Omröstning

Har du en allra bästa vän?
 Ja, bara en
 Ja, men det är ganska många
 Nej, bara kompisar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards