Alla inlägg under december 2007

Av Hanna - 27 december 2007 00:12

har upptäckt en pinsam sak med mig själv. varje gång man loggar in här ska man skriva en kod (varför vet jag inte) för att kunna logga in. samma som när man lämnar en kommentar. denna kod motsvarar fyra olika bokstäver.


det jag märkt är att jag blir LÖJLIGT glad när jag ser att dessa fyra bokstäver bildar ett ord som existerar. ibland när jag ska logga in och det är bara typ bokstäver som "hpuw" eller nåt annat tråkigt, så kan jag stänga ner internet och gå in igen på sidan ENDAST för att få bokstäver som bildar ord. om jag får ett ord som "mula" eller något så blir jag skitglad. ibland har jag till och med sagt "YESSSS!!" och skrattat lite. det är fan pinsamt!!


jag måste skärpa mig!


ps. jag fick ordet "cdon" idag! HIHHIHIHIHIHI!! ds.


ps2. ....... ds2. 

Av Hanna - 26 december 2007 23:27

mamma var inne här för en stund sedan. en eldig diskussion bröt ut. kunde nästan se röken komma ur baken på henne (närå) när hon gick ut igen. det var om att jag var "vaken så sent" på kvällarna. så jag skulle ligga i säng klockan halv tolv ikväll. ALDRIG I MITT FUCKING LIV! i fjällen kommer vi somna senast 11.


min orsak till att sitta uppe till halv två var ganska ful ändå. "det är mysigt för fan!" skrek jag till mamma som blev ännu argare. och så började hon överdriva. fan vad duktig hon är på det egentligen. medalj till henne! ska ge henne en sen julklapp också. putsmedel till den medaljen!!!


mamma överdrev att jag skulle kanske börja sitta uppe hela natten och sova bort dagarna. jag stod fortfarande fast vid att sitta uppe till halv två. men det är ju fan mysigt! sitta och chatta med folk på msn, se lite film med hörlurar på datorn. kanske gå ner och ta en kopp te. det är äkta lov-känsla för mig. så snälla mamma, ta inte bort den känslan.


och vad tror ni hon säger då? "men hanna, du mår ju inte bra av det". hahaha. jag orkar inte ens kommentera det. jo en sak : BULLSHIT!


jag började tjabbla om att jag tycker det är skönt att gå och lägga mig vid halv två och sova till elva. "jamen jag kanske inte låter dig sova till elva, varför skulle jag göra det för?". det är inte ofta jag använder detta ord men LOL!!!!  

Av Hanna - 26 december 2007 22:08

herregud herregud, jag har gjort bort mig som fan. kan inte skriva vad, men allting är ett stort missförstånd. det gäller att du tror på mig nu. för det du tror är verkligen inte det som är. jag slets mellan er två. fan, förlåt. 


jag är verkligen ledsen. det är inte som du tror iallafall. det är dig jag älskar. verkligen. jag var dum, förlåt! vet att det svider, för jag skulle tänka precis samma sak. vi två är så JÄVLA lika varann. ser så fruktansvärt mycket mig själv i dig. samma rädsla och oro att bli kvarlämnad. samma tankar som ligger och gnager. men det är inte så! kan se det också. samma frustration när något man sagt eller gjort inte var menat så som den andra trodde det var menat. jag vill att du ska veta att för mig existerar bara du, och ingen ingen annan. glöm allt som heter otrohet. jag skulle aldrig vara otrogen.  varför skulle jag försöka hitta något mer , när jag har det bästa? verkligen det allra bästa jag inte klarar mig utan en dag knappt.


jag har strävat efter att få dig så jävla länge och ibland kan jag få tårar i ögonen för det var så jävla nära att det inte blev något. lekande nära. hade du inte kommit till mig den kvällen tillsammans med din kompis så hade det ju inte blivit nåt.


nu står vi här idag, hand i hand. jag släpper inte dig. fan heller. och jag är minst lika rädd som dig att bli lämnad kvar. kom ihåg på julafton när jag städade iordning i mitt rum. då slog bara tanken mig att "tänk om du lämnar mig..". det är så fort gjort. det har jag ju fått vara med om. så jag satte mig och skrev en dikt. en dikt till dig.


en dröm söt som sockerkaka,

kan man aldrig frysa in.

det tar slut när man ska baka,

även fast jag vet att du är min.

en dröm röd som rosor röda,

kan inte torkas och sedan väckas till liv på nytt.

de ska tas hand om med möda,

för med tunna trådar har man dem sytt.

en dröm kan krossas så lätt,

snälla låt den vara så som den är nu.

jag vet att vad som helst kan gå snett,

men för mig existerar bara du


jag minns att jag frågade igår om du förstod den. det jag menar med dikten är att en dröm kan ta slut skitlätt, den är så tunn. och när den väl tar slut.. så kan den aldrig komma tillbaka igen på det sätt den var förut.


jag vill inte förlora dig, förstår du? du är mitt älskade smycke. min diamant och ädelsten jag värderar så fruktansvärt mycket. förlåt än en gång! 

Av Hanna - 25 december 2007 12:36

känner ingen mening med allt just nu. detta lov kommer inte bli roligt. jag kommer få vara ifrån fredde när vi åker till kittelfjäll. visst, det blir väl kul med fjällen. men fetaste separationsångesten kommer dämpa lyckan flera nivåer. när vi kommer tillbaka till skolan har våran underbara lärare i historia (läs: HON ÄR EN IDIOT) gett oss ett prov på typ 90 sidor. det kommer bli så jävla mysigt att sitta och läsa igenom sidor efter sidor, dag efter dag. ytterligare några problem för mig att träffa fredde. vi kanske hinner säga hej på navet, om vi har tur. annars är det direkt hem till läxan. efter tre veckor så kommer vi sluta med historia. haha tack tack tack! nu borde väl ändå det vara nog med dysterheter. nej juuuuust det ja! vi går ju över till kultur och idéhistoria direkt efter. åh vad dum jag är som kunde ha glömt det. fan också!!! gyuiofpsihfgydhuijoöfhgjsjdlksfh.dskhjdfjhkfdhjk
!


OCH INTE NOG MED DET SÅ KOMMER VI HA ETT PROV OM FÖRFATTARE I ENGELSKAN OCKSÅ!!!! OCH VI KOMMER LÄSA FUCKING JÄVLA MATTE B OCKSÅ! jag lägger fan snart av. jävla piss helvetes skolfuckade äckelhjärnas babianarslens lärorika idioti! luuuugn hanna. hehehe du har ju fortfarande typ 2 veckor lov kvar. var glad att du får åka till fjällen. ja, men jag är fan glad så håll käften! det finns inget underbarare än fjällen. seriöst. JAG TYCKER DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT IBLAND! upp tidigt. ta på äckliga fleecekläder. sen ut i backen och frysa häcken och tårna av sig. någon som vill byta familj en vecka. detta ingår:

° pappa som snarkar varenda natt. ett tips: GÅ OCH LÄGG DIG EN TIMME TIDIGARE ÄN HONOM EFTERSOM HAN SOMNAR TYP EFTER 2 MINUTER!!!! annars är det mp3 som gäller på HÖGSTA VOLYM!!!

° för lite sömn p.g.a allmänt stök på kvällarna av FULLA IDIOTKILLAR PÅ 30 BAST SOM TROR ATT DOM ÄR TYP 20!

° hela tiden ständigt tjat om att man ska äta en ordentlig frukost för att orka med den otroligt vackra skiddagen. snön sprutar ner för himlen och allting är grått. men nej just ja, du ska ju utnyttja ditt liftkort eftersom det är så gratis som det kan bli

° om du (lyckligtvis) skulle råka göra illa dig i backen, och får stanna inne (som faktikst är roligare än att åka skidor en kall, grå äckeldag) så kan du ju roa dig med att se på gamla videofilmer nere i ett unket tv-rum som luktar spräckt paprika i skinksås. kom ihåg att filmerna kanske inte är av den bästa kvalitet. osis.

° haha jadu, middagen serveras tidigt, men vår familj envisas alltid med att käka vid åtta snåret. då ligger man i sängen vid 11 tiden och kan inte sova eftersom förbränningen kommit igång riktigt ordentligt. jippiiii! det leder ju till att man somnar ÄNNU senare eftersom pappa snarkar!

° fick du pengar i julklapp i år? nämen så bra, för de har ju en dator där. men fan, det kostar ju! ja men du fick ju pengar, så bra. det kan du ju lägga på datorn. eller så kan du lägga pengar på två fula bilautomater där ändra små skitungar med snor i näsan sitter, eller finniga 25 åringar som skrattar ikapp sitter. du kommer undra om det skulle vara så att hotellet skulle råka ha hästar i närheten. tyvärr blir du besviken, eftersom det är dom där jävla 25 åringarna som skrattar så det låter som HÄSTGNÄGG!

° har du en kille också? vad tråkigt. då kommer 75% av tiden gå till att sitta och sakna honom, samtidigt som alla i din närvaro är extra jobbiga mot dig.

 ° dom har en bastu där! vad bra! tyvärr så kan det råka sitta en naken gubbe där inne, eftersom du troligen inte hinner basta på kvinnornas tid. du får ta den delade tiden mellan kvinnor och män istället. tyvärr så luktar det så jävla mycket rutten puppa och snopp där inne just då, så kom ihåg klädnypan över näsan om du itne vill spy inne i bastun sen. inget att rekomendera.


 

någon som känner sig frestad till att byta. detta är vad mina föräldrar kallar för mysigt! så jag antar att jag ska åka dit, njuta av allt detta och sedan komma hem, dränka mig i historiaboken och isolera mig från omvärlden jag tycker om så jävla mycket. undra om man ska köpa en tågbiljett på tradera och bara STICKA IVÄG NÅNSTANS!


ursäkta. men jag är så jävla less. tur att fredde kommer idag. han lär ju lysa upp tillvaron, som alltid.

Av Hanna - 24 december 2007 20:01

så fin jul. fick vakna upp bredvid min älskling. vi somnade fan innan halv tolv igår och vaknade typ vid åtta imorse. då gick vi upp och åt gröt, skinkmacka och julmust. har aldrig smakat så bra kan jag lova! sen öppnade vi massa paket. jag fick en stooooor nalle och en pytteliten söt nalle plus pengar och en skitfin röd halsduk av min pojk! <3 mycket uppskattat! sen så fick han och jag en julklapp tillsammans av hans föräldrar :) biokort med 200 spänn! det var liksom två julklappar i en eftersom jag älskar att gå på bio med min pruppis! <333 :D


innan familjen sjöberg skjutsade hem mig och dom for till stugan så lockade helena håret på mig. värsta fint! :) och så spelade jag, henke och fredde mario kart. jag förlorade som vanligt, så tillslut så slängde jag speldosan på sängen och vägrade spela mer ;p jag fick fixa håret på fredde och välja kläder han skulle ha på sig! naw, snygg blev han och snygg ÄR han! snyggast!


hursomhelst. jag kom hem vid ett tiden. då åt vi dopp i grytan. slemmigt men mättande ;p hade inte så mkt att säga till om för dopp i grytan är julmat å det ska man äta. haha. vi såg kalle anka. väldigt uttjatat men samtidigt sött på något vänster, och sååå mycket julafton! efter kalle anka så strosade vi runt lite grann, jag spelade piano. sen var det julmiddag. åt till jag sprack nästan. haha. inte klokt! men sååå gott. mest tunnbrödmackor med rom, gräddfil och rödlök. haha.


efter middagen spelade jag hallelujah på piano och sjöng till. det är så kul att sjunga! efter jag spelat och sjungit så blev det julklappsutdelning.


jag fick:

° tofflor av jakob

° plånbok, nemi-tidning och nagellack av petra

° pyjamas, smink, pengar, officeprogram till min dator, filmer, pengar, hårspray och en tröja av mamma och pappa

° pengar av farfar, mormor och morfar och farmor jag är grymt nöjd.


dock så brast det när mamma hade köpt en tröja till mig. när jag provade den så var det en tröja som inte passade min kroppsform. jag började gråta. för fredde hade också köpt en tröja som inte passade min kropp. båda tröjorna var skitsnygga och det kändes bara skit eftersom jag tycker att jag förstör det fina i tröjan. så jag kunde inte hålla mig denna gång. när freddes tröja inte passade var jag nära till tårar. jag fick tugga på läppen för att inte brista ut i gråt. kändes som en skam, som att jag inte ska ha nå jävla kläder.


jag sa till mamma att den inte passade och då vart hon besviken. men då började jag gråta, för jag mådde verkligen så jävla dåligt för inga kläder passade. då fattade hon att det där tog hårdare än hon trodde. så jag får pengarna för tröjan och får köpa kläder själv på mellandagsrean. pappa missförstod allt. han trodde att jag grät för att jag fått billigare julklappar än mina syskon som fick en elgitarr, bas och ett par slalomskidor. haha, då började jag nästan garva, för det har absolut ingen betydelse. jag är fett nöjd med mina julklappar! verkligen kanonjulafton också! :) nu ska jag ta och poppa nå popcorn, lägga mig och kolla på evan den allsmäktige och njuta av sista timmarna som återstår av julafton. god jul alla. ni betyder. älskar dig fredrik sjöberg. min älskliiiing!

Av Hanna - 22 december 2007 20:27

jag suger stenhårt på att blogga ;O haha fredde sa nyss "nu får du fan ta å blogga" så jag fick lov att sätta mig ;p men vad gör det. ingenting faktiskt. jag funderar på att ladda ner lite ted gärdestad-låtar. har fått upp glöden för denna underbara sångare igen. i förrgår när jag städade så hade jag hans "droppar av solregn"-skiva på. kom på mig själv att kunna varenda liten låtjävel utantill. eller jag hängde verkligen med och sjöng tillsammans med teddan! grymt roligt! han har så fina låtar! honom skulle jag velat känna liksom. värsta polaren! skulle sällskapa honom om han ville ha en egen måne för hans bästa vän lämnat honom. då skulle jag vara hans vän! det är fan synd att han hoppade framför ett tåg. ibland kan jag bli skitledsen för det. för han var värd att leva! vem är inte värd att leva egentligen? varenda människa är värd att leva. förutom dom som tycker det är roligt att våldta småbebisar och tonåringar och barn och ungdomar i huvudtaget. dom borde brännas på bål! eller spärras in för gott! fyfaen! fast jag skulle hellre brännas på bål än att sitta i fängelse. jag klarar inte att bli inlåst. nej nej nej! här hemma på alnö så sitter jag och fredde och dunkar julmusik. haha. eller han ligger bakom mig och rör sig i takt till musiken! haha! xD varje gång han skakar till musiken så kommer han åt mig. så det ser ut som att det är jag som sitter och gungar ;p vi ska snart koka knäck, baka pepparkakor och... jag vet inte. just ja! pynta granen! ;p haha. äkta julstämning! :') och jag fick sova hos honom imorgon så vi kommer få vakna upp tillsammans på julaftonsmorgon!!! åååhw! blir glad! bästa julen nånsin, är det någon som står och skriker. antar att det är mitt hjärta! :D idag var det slutspurten på julklappar. har vart på stan två dagar i rad nu. igår med anna (skitkul) och idag med jasmine (skitkul). det är mysigt som fan! träffade martin igår också! han är saknad som fan. har inte träffat människan på aslänge! så det var ett nöje att sitta och snacka med han på bussen. och dessutom så blev bussresan ännu mer trevlig eftersom jag var påväg hem till fredde! :') JAG ÄLSKAR FREDRIK SJÖBERG!!! mitt hjärtas tröst och glädje! förlåt för att jag sa som jag gjorde. menade inget dumt! verkligen inte. förlåt <3

Av Hanna - 17 december 2007 12:46

http://www.elfyourself.com/?id=1466613997


HAHAHHAHAHAHA! Fredde skickade den till mig. Han hade gjort den! :D hahahhaah så jääävla skön!!! xD NI MÅSTE KOLLA!

Av Hanna - 17 december 2007 11:24

mysigaste heeelgen! verkligen urmys!

i fredags stack jag hem till fredde vid halv ett. han låg och sov när jag kom dit så jag pussade på honom, kröp ner i sängen och la mina ISKALLA händer på hans mage. att han tidigare hotat att om jag skulle göra det så skulle inte han följa med till umeå, hindrade mig inte ;p för jag visste att han skulle följa med ändå! :D haha freddis låg kvar en stund tillsammans med mig och sen gick han upp och klädde på sig. vi gosade lite, satt vid datorn och käka middag vid klockan tre. shit ;p haha. men det var skitgott. resten av min familj kom och hämtade oss klockan sex typ. vi packade ihop och så började bilresan... till birsta city för familjen skulle käka middag ;p jag var definitivt inte hungrig så jag drack loka citron istället. var grymt törstig!


efter alla käkat så åkte vi mot umeå. jag och fredde satt längst bak och såg film. "vuxna människor". grymt kul, men rätt dryg film ;p haha. vi var framme hos mormor och morfar vid niotiden. då fikade vi lite och umgicks allihop. JAG VAR DÖHUNGRIG! jag och fredde somnade typ tolv - halv ett.

vi vaknade nästa morgon typ elva. käkade lite frukost. haha morfar var småsur för att "ungdomarna sov så länge ju". någon timme efter frukost så blev det lunch ;p lyckat. efter lunchen så drog vi till stan allihopa. hittade ett par skor det var en liten debatt om i familjen ett tag. jag ville ha dom. mamma envisades med att jag kmr få skavsår. jaja, jag fick dom inte. skit samma. jag blev sur såklart. heh. vi fikade på mysfiket, jag fick kontakt med en liten bebis. mamma och pappa satt vid ett annat bord. mamma ser alltid så orolig ut när jag håller på med bebisar ... ;p uuuundra varför. hahaha!

vi drog på ica maxi och handlade massa godis å mat typ. i bilen så snodde vi salta pinnar i påsen ;p pappas salta pinnar ;p haha. syynd! och så käkade vi en hel del godis. fast vi la undan det sen. jag började må illa och vi skulle typ käka när vi kom hem.


väl hemma så la jag, fredde och jakob oss i sängen och kollade på bert. haha. vi lessnade efter ett tag. petra satt vid min dator och upptäckte att det fanns internet på nåt konstigt sätt. jag har ju inbyggt trådlöst så det måste ha vart från grannen. jag vet inte det, men plötsligt kändes det som att det var min dator som var i centrum ;p haha. vi käkade middag sen. och käkade godis. och efterrätt. och popcorn. ojojoj vad mätt man blev. mådde typ illa. stackars min mage :( den tål egentligen inte sådär mkt skit. men gott var det. varenda tugga! :D


nästa morgon vaknade vi halv tolv. haha, jag hade legat vaken för en viss person snarkade ;p sött men lite irriterande i längden. tillslut somnade jag genom att andas i takt med freddes snarkningar ;p vi gick upp och käkade lunch på en gång, sen for hela familjen ut med sparken. vi sparkade runt sjön. det var mysigt, men kallt. jag fick skavsår av mammas fulsöta indianskor ;p bleh.


vi drog hem efter middagen, vid halv sex - sextiden. fan vad jobbigt det var att skiljas åt från sin älskling :/ hoppas man får träffa han idag då :) <33

när vi kom hem till huset så hade värmesystemet knasat, så det var nio plusgrader. brrrrr. låg typ med tjocktröja, strumpor, pyjamasbyxor och tre täcken och frös. ahhuhuhuhuh. en märklig sak var att jag inte kunde sova utan fredde. jag saknade till och med hans snarkningar.

tack för helgen älsk. underbart att du följde med. <33

Presentation

Omröstning

Har du en allra bästa vän?
 Ja, bara en
 Ja, men det är ganska många
 Nej, bara kompisar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards